Kommande

Kungssätravägen 18, vån 3

Sätra, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2013
Förening
BRF Kungsterrassen
Om föreningen
Avgift
2 683 kr/mån
Kommande

Högt belägen med milsvid utsikt åt två väderstreck finns nu chans att förvärva en mycket välplanerad och modern bostad i populär förening! Lägenheten har en spännande design kombinerat med bra funktionalitet där ljusflöde, smarta förvaringsmöjligheter och öppna sällskapsytor är i fokus. Som fördel finns möjlighet att njuta av solens alla timmar både på den inglasade balkongen och loftgången. Perfekt för dig som älskar solens strålar och vill kunna njuta av en vacker solnedgång med första parkett. Ett toppmodernt boende med stilrena materialval som erbjuder alla bekvämligheter man kan tänkas önska sig och med ett stenkast från både vackra naturstråk, serviceutbud och kommunikationer! Som ett extra plus erbjuder dessutom föreningen en sagolik New York- inspirerad takterrass med pool som är till för att nyttjas av föreningens medlemmar. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Stark förening som äger sin egen mark med god ekonomi och låga avgifter. Juridisk person accepteras. Nominerad till årets Stockholmsbyggnad 2015.
En fantastisk bostad som erbjuder alla bekvämligheter man kan tänkas önska sig och med ett stenkast från både vackra naturstråk, serviceutbud och kommunikationer!

Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Kontakta mäklaren

Ninos Simonsson

Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
Mäklare Ninos Simonsson, Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
070-9166665

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.