Nyproduktion

Göteborgsvägen 107, 1002

Sävedalen, Partille Se på karta

2 625 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Förening
BRF Corner 107 i Sävedalen
Om föreningen
Avgift
2 977 kr/mån
Pris/m²
52 500 kr/m²
Nyproduktion

Ett modernt designat hus inrymmande fjorton välplanerade och exklusivt utformade bostäder planeras just nu på paradgatan i Sävedalen. Här erbjuds något utöver det vanliga, med bland annat exklusiva material och flera inglasade balkonger/uteplatser som blir till extra rum stora delar av året. Merparten av lägenheterna kommer att ha tillgång till en egen parkeringsplats. Inflyttning planeras till Q2 2022.

Genomgående för husets utformning är de väl genomtänkta lösningarna och exklusiva materialvalen. Redan vid första anblick slås man av den levande fasaden med träribbor i olika mått och ett härligt djup. Entrén till huset har inslag av terrazzo, dörrar och postfack i svart och svarta smidesräcken i trapphuset. Hiss finns självklart också.

Samtliga lägenheter levereras med målade väggar i modern kulör, och ett ljust askgolv. Smakfullt inredda badrum med vitt kakel, terrazzo på golv och golvvärme. Respektive bostad får ett modernt kök med trevliga lösningar och släta fronter. De gjutna bänkskivorna i köket är likt badrummets klinker av exklusiv terrazzo. Samtliga bostäder får dessutom en egen balkong eller uteplats. I trädgården kommer det att anläggas en gemensam uteplats med grill.

Vissa lägenheter kommer att kunna upplåtas även till juridisk person.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Partille - Gamlestaden - Kviberg