Katt Anders Gränd 1

Sigtuna Stadsängar, Sigtuna Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Gretas glänta
Om föreningen
Avgift
3 023 kr/mån
Driftkostnad
6 936 kr/år
Pris/m²
39 917 kr/m²
Antal besök
950
Dagar på Hemnet
11

Välkommen till en mycket tilltalande tvårumslägenhet med en takhöjd på 3,05 meter i boenderummen!

Lägenheten, som färdigställdes 2019, är i mycket hög materialstandard med ett vackert vitt Marbodalkök med Electroluxmaskiner och öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till mindre altan, rymligt duschrum med glasade duschdörrar, vackra badrumsmöbler och en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (Electrolux), arbetsbänk samt under- och överskåp, sovrum med hel garderobsvägg med skjutdörrar och inredning samt entré/hall med hel garderobsvägg som även innehåller städskåp och el- samt IT-central. Genomgående höga fönster i söder och väster. Uppvärmning sker via förvärmd tilluft som släpps ut via golvdon invid fönster vilket innebär att inga radiatorer behövs.

I Bostadsrättsföreningen Gretas Glänta finns en samlingslokal (granne med denna lägenhet) som har komplett kök, rymligt sovrum samt stor relaxavdelning med bastu. Lokalen kan hyras via medlemmar. En trappa upp (eller via hissen) ligger en mycket tilltalande innergård med vackra planteringar och sittgrupper för boende och besökare.

Sigtuna Stadsängar är ett nybyggt område intill Sigtuna stadskärna med promenadavstånd till Mälaren och stora vackra skogsområden precis runt knuten. Upplev naturen genom skidspår, svampskogar och snart en MTB-bana. Till senhösten 2020 får Stadsängarna både matvarubutik (Lidl), delikatessavdelning (Percys) och gym (WE). Inom kort öppnar Sigtuna Vårdcentral i byggnaden bredvid lägenheten. Redan idag finns apotek och en sushirestaurang.

Inom ett par år kommer Engelska Skolan att stå färdig och det finns ett flertal skolor och förskolor inom gångavstånd.

Från Sigtuna Stadsängar till Arlanda flygplats tar det ca 15 minuter med bil och stadsdelen erbjuder nära pendlingsavstånd till både Uppsala (ca 35 km) och Stockholm (ca 45 km).

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg