Nyproduktion

Knapebacken 6

Sisjödal, Göteborg Se på karta

3 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Sisjödal
Om föreningen
Avgift
3 716 kr/mån
Driftkostnad
10 920 kr/år
Pris/m²
47 692 kr/m²
Nyproduktion

Med ett grönskande och fint läge ligger denna ljusa tvåa med stor balkong om hela 9 kvm. Köper du denna bostad blir du den förste att flytta in. Här erbjuds en mycket rymlig tvåa med ljus färgsättning och fina materialval.

Välkommen in i entréhallen med plats för hatt- och skohylla. Väl inne i bostaden möts man av ett enhetligt parkettgolv av ek samt släta, ljust gråmålade väggar. Fönster åt två håll varav de flesta ligger
åt söder vilket ger denna bostad ett härligt ljus under hela dagen.

Rakt fram öppnar kök och vardagsrum upp sig med plats för både en stor matgrupp samt soffa och tv-möbel. Från detta härliga rum nås även balkongen. Det påkostade köket från Vedum har vita, släta luckor. Över den infällda diskhon och arbetsbänkar av laminat sitter ett vitt kakel. Infälld spishäll, ugn, fullhöjdskyl, fullhöjdsfrys, integrerad diskmaskin och mikro. Samtliga maskiner från Siemens.

Till vänster i hallen ligger det rymliga badrummet med grå klinker och vitt kakel på väggarna. Här ryms en duschhörna med duschväggar, toalett, tvättställ med kommod och spegelskåp samt en arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare under. Ytterligare en genomtänkt detalj i badrummet är handdukstorken.

Till höger om entrén ligger bostadens rymliga sovrum. Även här ligger ett enhetligt parkettgolv av ek samt väggarna är målade i en ljusgrå ton. Fönstren vätter mot balkongen på husets entrésida och den härliga skogen utanför. Två garderober.

Från hallen nås en rymlig klädkammare. Här finns plats även för ett mindre skrivbord om så önskas. Elfahyllorna ingår och är lätta att komplettera om ytterligare hyllor och hängare önskas.

Källarförrådet nås via hissen och ligger på suterrängplanet där det även finns cykel- och barnvagnsrum. Även garageplanet nås bekvämt via hiss. På tio minuters promenadavstånd når man både Sandsjöbacka naturreservat med fina promenad och motionsslingor, badsjön Sisjön samt Sisjöns handelsområde med all tänkbar service.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster