Sjöfallsvägen 8A

Sjötorp, Mariestads kommun Se på karta

395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63,5 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
1985
Förening
HSB BRF Sjöglimt i Sjötorp
Om föreningen
Avgift
4 265 kr/mån
Driftkostnad
13 548 kr/år
Pris/m²
6 220 kr/m²

På Sjöfallsvägen 8A bor du på 63.5 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall med klädhängare. I anslutning till hall nås badrum. Vidare erbjuder bostaden ett kök i original utförande, ett sovrum samt ett socialt vardagsrum med härliga umgängesytor samt utgång till uteplats och trädgård. Uteplatsen är lummig och insynsskyddad och här har du dessutom sol hela eftermiddagen och kvällen. Vind om 38,5 kvm finns för förvaring och nås via lucka från hallen.

Att ha tillgång till utevistelse från bostaden är något som många drömmer om, i den här tvåan finns en rymlig uteplats på baksida som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende och ytterligare en uteplats på framsida med förmiddagssol. Altanen på baksidan är den perfekta platsen att avnjuta middagen på med utsikt över Vänern och solnedgången i bakgrunden. Parkering ingår och finns strax utanför bostaden.

I Sjötorp bor du med perfekt läge. Här bor du alldeles intill badplats och småbåtshamn med promenadavstånd till Göta Kanal som under sommaren bjuder in till pulserande turistliv. Restauranger, caféer och trevliga dagar vid kanalen gör livet i Sjötorp enkelt. I området erbjuds även förskola, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, motionsspår och annan närservice. Här kommer du trivas som bäst!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Kontakta mäklaren

Sanne Skartnes

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
Mäklare Sanne Skartnes, Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
+46766962244