Storgården 7

Skäggetorp, Linköpings kommun Se på karta

995 000 kr

1 095 000 kr -9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Gasellen i Linköping
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
3 616 kr/mån
Pris/m²
13 446 kr/m²

Här finns en rymlig och luftig tvåa med generösa ytor fördelade med fönster i två väderstreck vilket skapar fantastiskt fina och genomgående ljusflöden som varierar med årstider. Smart planering av kvadratmetrar ger stor funktion och stor sällskapsdel i allrum som har potential att delas av i två rum.
Hallen är öppen och välkomnande med garderober samt access till samtliga av bostadens rum. Här finns ett bra duschrum med takfönster, dusch, kommod, WC samt förvaring i skåp. Intill finns köket som utgörs av u-formad arbetsdel och trivsamt ljusinsläpp även här från de karakteristiska takfönstren. Färgskala i vitt och grått med gott om förvaringsutrymmen även här.
Från motsatt håll i hallen tar det stora sovrummet plats med generös luftighet och lyxigt utrymme i klädkammare.
Vardagsrummet har fönster åt två håll vilket ger rymd och flexibel möjlighet till både alternativa möbleringar, eller att dela av rummet. Här finns ett fint parkettgolv de stora fönsterkuporna ger trivsamma utblickar över takåsar och skogskanter.
I Brf Gasellen har man tillgång till ovanligt mycket gemensamma ytor. Föreningen är välskött med väl omhändertagna fastigheter och stabil ekonomi. Man har tillgång till uteplatser, boulebanor, gemensamhetslokal, gym, hobbyrum för att nämna några av de faciliteter som uppskattas av medlemmarna. Det är cykelavstånd till såväl stadskärna som Resecentrum och LiU. Affärer finns i området och det är även nära den större handelsplatsen vid Tornby.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Cornelia Gillberg

Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Cornelia Gillberg, Svensk Fastighetsförmedling Linköping
+46723342316