Kungsgårdsvägen 34D

Skälby, Kalmar kommun Se på karta

975 000 kr

1 050 000 kr -7 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
1955
Förening
Riksbyggen BRF Hagtorpet
Om föreningen
Avgift
3 829 kr/mån
Driftkostnad
5 100 kr/år
Pris/m²
19 500 kr/m²

Varmt välkommen till Kungsgårdsvägen 34D, en välplanerad tvåa i utsökt skick med en social planlösning, genomgående smakfulla val och en stor inglasad balkong.

Bostaden har inretts med tidlös stil och är inflyttningsklar tack vare att säljaren tagit hand om hemmet på ett förträffligt sätt. Ta hissen eller trapporna för att mötas av en planlösning med välkomnande hall som har utmärkta avhägningsmöjligheter och smart garderobslösning. Rakt fram välkomnas du av ett modernt kök som har plats för matbord framför fönstret som bidrar till vackert ljusflöde. Till höger ligger det tilltagna sovrummet som lovar god sömn. Badrummet är väldigt fräscht och det sociala vardagsrummet erbjuder flera inredningsalternativ och utgör är en naturlig samlingsplats när vänner är på besök. Via vardagsrummet når du den inglasade balkongen som är generös i storlek och ger känslan av ett extra rum.

Bosätt dig i en välsköttförening med gott om förrådsutrymmen, gästlägenheter och stor samlingslokal. I närområdet har du allt du kan tänkas behöva med livsmedelsbutiker, naturområden, bra cykel- och gångvägar till city.

Utöver allt detta kommer flera positiva saker hända i föreningen. Tv och internet kommer på ett förmånligt sätt att inkluderas i avgiften vilket kommer innebära en totalt lägre boendekostnad än att betala för det separat.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Selma Kahrimanovic

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Selma Kahrimanovic, Pontuz Löfgren AB
0725300630
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.