Riddaregatan 18D

Skälby, Kalmar kommun Se på karta

995 000 kr

1 050 000 kr -5 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Hjälmen i Kalmar
Om föreningen
Avgift
3 136 kr/mån
Driftkostnad
4 920 kr/år
Pris/m²
16 864 kr/m²

Med varm hand saluförs nu fina Riddaregatan 18D, en trivsam lägenhet om två rum och kök i ett omtyckt område. Du som bosätter dig här flyttar inte bara till en fin lägenhet, på köpet blir du medlem i en förening med utmärkt ekonomi. Utöver dessa positiva attribut erbjuds utmärkt förvaring och charmiga detaljer såsom dubbeldörrar och rikt ljusflöde.

Riddaregatan 18D har genomtänkt planlösning med inbjudande hall som har klädkammare/förråd. TIll vänster uppenbarar sig köket som är rymligt och ljust tack vare stort fönster. Vidare i hallen nås det harmoniska sovrummet som har inbyggda garderober, och det helkaklade badrummet som är i gott skick har tvättmaskin. Via charmiga dubbeldörrar ligger det stora sällskapsrummet som utgör en naturlig samlingsplats när vänner och familj är på besök. Rummet har utgång till den hemtrevliga balkongenen som fångar solen under de bästa timmarna.

Att bosätta sig i en förening med bra ekonomi har aldrig varit viktigare, och det är en stor fördel med HSB BRF Hjälmen som är en av Kalmars bäst förvaltade föreningar. I avgiften inkluderas värme, vatten, tv och internet, och dessutom har denna lågbelånade förening sina lån bunda till låga räntor framledes. Läs gärna mer om det i föreningens årsredovisning. Dessutom tillhandahålls gym, bastu, gästlägenhet och samlingslokal.

Du som bosätter dig i Funkabo bosätter dig i ett familjärt område. Det är nära till hav, motorväg, Öland och dessutom utmärkta kommunikationer till city. För dig som gillar att cykla eller vandra finns det bra upplysta cykel-/gångvägar. I området finns gym, livsmedelsbutik och omtyckta löprundor.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kalmar

Kontakta mäklaren

Ludwig Johansson

Bjurfors Kalmar
Mäklare Ludwig Johansson, Bjurfors Kalmar
079-3558912