Pilotgatan 17, 1tr

Skarpnäck, Stockholm Se på karta

1 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59,5 m²
Balkong
Nej
Byggår
1983
Förening
HSB BRF Vingen nr 141 i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 609 kr/mån
Pris/m²
31 092 kr/m²
Antal besök
1 724
Dagar på Hemnet
12

Med närhet till både city och grönska finner ni denna rymliga 2a med fint ljusinsläpp i hela lägenheten tack vare generösa fönsterpartier.
Lägenheten präglas av genomgående ljusa och öppna ytor om 59,5 välplanerade kvm.
Potential till att öppna upp kök och vardagsrum samt stänga igen för den som vill få två sovrum. Härligt ljus från kök och vardagsrum i två väderstreck bidrar till pricken över i:et.
Balkong med utgång från köket med morgon- samt förmiddagssol.
I hallen finns gott om avhängningsmöjligheter samt en stor klädkammare intill. För ytterligare förvaring finns även ett externt förråd som hör till lägenheten på vinden.

Renoverat modernt helkaklat badrum med klinker och golvvärme. Utrustat med kommod, wc, badkar samt förberett för tvättmaskin.

Beläget i en av Skarpnäcks bästa föreningar med välbevarade fastigheter samt låga lån.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.
Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Robin Ström

Notar
Mäklare Robin Ström, Notar
0709- 99 79 29
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019