Nyproduktion

Henriksbergsgatan 17 B

Skövde kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
47 m²
Uteplats
Ja
Planerat tillträde
Hösten 2024
Avgift
2 890 kr/mån
Pris/m²
35 106 kr/m²
Nyproduktion

55+ boende. Effektiv och rymlig tvåa i markplan med inglasad uteplats i sydvästläge. Stort och fint helkaklat badrum med dusch, komfortvärmegolv, tvättmaskin och torktumlare. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning för social samvaro. Köket utrustas med diskmaskin, ugn och induktionshäll. Det generösa sovrummet har ingång till klädkammare för god förvaring.

Huset ligger granne med Boulognerparken i Skövde. Här bor du med grönskande utsikt, centrum runt hörnet och en bekymmersfri vardag i moderna lägenheter med balkong eller uteplats. Huset byggs intill Boulognerskogen, Skövdes stadspark som sträcker sig från Centralstationen till Norra Ekedal. Parken är uppkallad efter Bois de Boulogne som anlades i Paris 1852. I parken finns lekplats, grönskande promenadstråk, sandstrand och en anlagd sjö.

För att underlätta din vardag kommer det att finnas möjlighet att hyra garage, parkeringsplatser och elbilsplatser i anslutning till huset.

Landskapsarkitekterna har arbetat med växtlighet och stensättningar för att skapa en inramning av gården där man vill vara ofta. Det kommer även finnas tillgänglighet för planteringsbäddar som möjliggör odling i liten skala. Föreningens innergård delas in i en del som vänder sig ut mot omgivningen och en något mer privat del, där man kan umgås med familj och vänner. I mitten av gården kan man umgås kring boulebanan eller gemensamhetslokalen och dess uteplats.

Prel. inflyttning september 2024.

Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Anders Ahlm

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Anders Ahlm, Riksbyggen ekonomisk förening
070-858 03 17