Bacchus väg 4, lgh 1501 VISNINGSLÄGENHET

Skrea Strand, Falkenberg Se på karta

3 861 200 kr

3 507 140 kr +10%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
91 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Bacchus 2
Om föreningen
Avgift
4 904 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
42 431 kr/m²

Nu har ni möjlighet att se en lägenhet i hus 2 på Bacchus med havet och stranden som en av grannarna! Mest utmärkande för den här lägenheten är de dubbla balkongerna. Den mindre ligger i nordostlig riktning medan den större inglasade har utsikt över havet och Skrea Strand. I den rymliga hallen finns det förutom bra klädförvaring även utrymme för ett skrivbord intill badrummet. Köket har en central plats i lägenheten med vardagsrum och kök i öppen planlösning, men lägenheten har möjlighet till två rymliga sovrum som ligger separerade från varandra. Sovrummet närmast den stora balkongen har dessutom en egen klädkammare och ett privat badrum.

Bostadsområdet Bacchus är starten på en ny levande stadsdel i Falkenberg. Här planeras det att byggas ett stort antal bostäder i ett unikt läge med havet som granne, första huset stod inflyttningsklart hösten 2018.
Bacchus byggs på en konstgjord halvö som en gång i tiden skapades för att producera och lagra Sveriges behov av vin och sprit. Idag möjliggör samma halvö att vi kan bygga en helt ny stadsdel i en unik havsmiljö. En stadsdel med alltifrån småbåtshamn, badplatser, parker, caféer och livsmedelsbutik till förskola, skola och äldreboende. Här finns också planer för en teater- och kongresshall med tillhörande restaurang samt en anläggning för idrottsevenemang. Bacchus har alla möjligheter att bli en levande stadsdel där Falkenbergare kan bada, umgås, äta, shoppa och uppleva nöjen endast en kort promenad från centrum. Precis intill havet, Skrea Strand och Ätrans mynning.
Bacchus är också en symbol för ett Falkenberg i framkant. För en stad med framtidstro och handlingskraft. En plats för människor att längta till. En plats för människor att vilja bo på.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg