Klarbärsgatan 96

Slavsta, Uppsala kommun Se på karta

1 595 000 kr

1 695 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58,4 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Förening
BRF Södra Årsta
Om föreningen
Avgift
4 679 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
27 312 kr/m²

* Kontakta mäklaren för visning * P-plats med elbilsladdare * I den norra delen av Slavsta ligger denna trivsamma gavellägenhet med luftig planlösning och stor uteplats. Föreningens faluröda tvåplansbyggnader omgärdar en lugn och stillsam innergård, vilket nästan ger känslan av att befinna sig på en gård i Hälsingland eller Dalarna. Mycket gemytligt!

Du stiger in i en väl tilltagen möblerbar hall som förbinder lägenhetens alla rum. Vardagsrum och kök ligger i vinkel med varandra och mellan dem finns en bra matplats med utgång till altan i söderläge. Tack vare fönster i tre riktningar har de sociala ytorna ett mycket fint ljusinsläpp. Vidare erbjuder bostaden ett rejält sovrum med tre garderober och ett duschrum med tvättmaskin.

Vägg i vägg med lägenheten ligger det tillhörande förrådet - perfekt om du vill rulla in cykel, barnvagn eller något annat skrymmande. Varje lägenhet har rätt till en parkeringsplats med elplint (+225 kr/mån). Laddstolpe för elbil finns på samtliga parkeringsplatser, kostnad för eventuell elförbrukning tillkommer.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Andreas Fält

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Andreas Fält, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
0733-10 66 20