Köpenhamnsvägen 9C

Slottsstaden, Malmö Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Ja
Byggår
1954
Förening
HSB BRF Lessö i Malmö
Om föreningen
Avgift
3 947 kr/mån
Pris/m²
33 019 kr/m²

I Slottsstaden, mellan Rönneholmsparken och Pildammsparken erbjuds vi nu en av områdets finaste 2:or.

Bostaden ligger på våning 4 och bjuder på en solig balkong i höjd med trädtopparna. För den kräsna köparen synas detaljerna snabbt med välbehandlade originalgolv, vinkelfönster och glasinfattade dörrar... Alla attribut finns bevarade, samtidigt som både kök och badrum bjuder på en smakfull standard.

Trumfkortet är planlösningen som skiljer sig lite från liknande lägenheter i området. Här ges sällskapsytor i både kök och vardagsrum, samtidigt som det finns flera bra förvaringar. Detta är ett hem där man kan flytta in och njuta från dag ett!

HSB Brf Lessö har funnits sedan huset byggdes. Detta år har de precis blivit klara med stambyte av tappvatten, avlopp och installerat nya badrum.

Förutom en kombination av känsla och funktionalitet är läget oerhört viktigt. Här bor man på en lugn adress med Rönneholmsparken som närmaste granne. Runt hörnet lockar Triangelstationen och mot havet finner vi Ribersborgstranden och högskolan på kort avstånd. Strax invid kombineras caféer med restauranger som Spoonery, Chill-out och Nils. Detta är ett a-läge för den Slottsstadenfrälste.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Väster