Askebygatan 13

Söder, Norrköpings kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
1962
Förening
HSB BRF Malmen i Norrköping
Om föreningen
Avgift
2 197 kr/mån
Driftkostnad
3 175 kr/år
Pris/m²
34 767 kr/m²

Kontaktannons för Askebygatan 13!

Sökes:
Jag söker dig som uppskattar ljusa och trevliga lägenheter som gärna får ligga högst upp i huset. Är det även så att du gillar när lägenheter känns moderna samtidigt som de har den inneboende charmen som bara finns i gamla lägenheter - då kanske vi har hittat varandra.

Finnes:
Här finner du en ljus och hemtrevlig tvåa på 43 kvadratmeter belägen i trivsamma Söderstaden. Det är ett bra alternativ både för dig som ska köpa din första lägenhet men jag passar även om du har hunnit längre i din bostadskarriär, läget högst upp, i huset erbjuder något för alla.

Att vara belägen högst upp i byggnaden har sina fördelar, genom den franska balkongen har du, förutom himlen runt hörnet, även utsikt över parken nedanför och får en känsla av rörelse på behagligt avstånd. Bortsett från hallen och badrummet har lägenheten ett genomgående trägolv som genererar pricken över i:et. De välplanerade kvadratmeterna är enkla att inreda.

På grund av det rådande världsläget är det än viktigare att hålla koll på föreningens ekonomi vid köp av bostadsrätt. Räntekänslighet beskriver hur eventuella höjda räntor kan påverka årsavgiften och man brukar säga att en räntekänslighet om 5-9 är normalt och ett värde under 5 är lågt. Brf Malmen har en räntekänslighet om 2. Detta är otroligt bra och bidrar till att du som boende kan känna dig lugn även om räntan fortsätter att stiga.

Lån per kvadratmeter är även det ett bra mått på föreningens ekonomi där 3 000 - 8 000 kr/kvm är normalt, under 3 000 kr/kvm är lågt. Brf Malmen har 996 kr/kvm i lån. Detta är otroligt bra!

Känner du att det finns en chans att du kan vara en match för lägenheten så får du gärna höra dig till mig i egenskap av fastighetsmäklare och "matchmaker"!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Daniel Sochor

Fastighetsbyrån Norrköping
Mäklare Daniel Sochor, Fastighetsbyrån Norrköping
0701403045
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas