Södermalmsallén 40A

Söder, Örebro kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Nej
Byggår
2008
Förening
BRF Bagarn
Om föreningen
Avgift
3 861 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
39 917 kr/m²

Denna lägenhet erbjuder inte bara en underbar bostad, utan även många fördelar genom föreningen. Med tillgång till en relaxavdelning, ett eget gym med många träningsredskap och övernattningsrum, kan man leva ett aktivt och avkopplande liv. Lägenheten är perfekt storlek för både ensamboende och par, och föreningen är stabil, solid och engagerad i sina medlemmar.

Läget är också utmärkt, med närhet till stan och Behrn Arena, samt en garanterad parkeringsplats utanför bostaden. Inte långt hemifrån finns Gustavsvik för träning och simning samt Sörbybackens stora utomhusanläggning. Föredrar du buss så ligger hållplatsen inte längre än100 meter bort.

Därtill är lägenheten väl underhållen, smakfullt inredd och med minimal insyn och buller från grannarna. Fiber är också framdraget till mediaskåpet i hallen. Allt som allt är det en suverän lägenhet med många fördelar och bekvämligheter.

Välkommen till den här fantastiska bostaden! Vi har en duktig och erfaren mäklare, Mattias Fredriksson, som står redo att hjälpa dig att genomföra både köp och försäljning av din nuvarande bostad. Tveka inte att kontakta honom för mer information eller för att boka en visning.

Läs mer hos mäklaren
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Wallenstedt Fastighetsmäkleri
Mäklare Mattias Fredriksson, Wallenstedt Fastighetsmäkleri
0739973141