Kungsgatan 9K

Söder/Torpa, Jönköping Se på karta

1 995 000 kr

2 195 000 kr -9%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63,5 m²
Våning
1, hiss finns ej
Förening
HSB:s BRF Kämpen i Jönköping
Om föreningen
Avgift
2 574 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
31 417 kr/m²
Antal besök
4 484
Dagar på Hemnet
28

Välkomna till Kungsgatan 9K och denna tvårummare i en av Jönköpings populäraste föreningar, Brf Kämpen! Här erbjuds en större tvåa med en härlig inglasad balkong i soligt söderläge. Bostaden har genomgående hög standard med ett fräscht kök och badrum! Här får man en smart planlösning med avskildhet mellan sovrum och de socialadelarna! Badrummet erbjudet bekvämligheter som separat tvättmaskin och torktumlare! Köparen har möjlighet och överta nuvrande garageplats mot endast en kostnad på 300kr/månaden.

Denna kanon två är belägen i en av stadens bästa föreningar - Brf Kämpen som förvaltas av HSB.
Ypperliga bekvämligheter såsom garage, bastu, gym, övernattningslägenhet och biltvätt är bara några av alla fördelar. Önskar man som köpare överta säljarens garageplats är detta godkänt från styrelsens sida. Ekonomiskt stabil förening där inget lämnats åt slumpen.

Att leva och bo på Söder är ett självklart val för många. Söder är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden samt Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. Högskolan (jönköping university) ligger precis runt hörnet med bara några minuters promenad avstånd!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.