Krukmakargatan 48A

Södermalm Högalid, Stockholm Se på karta
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
71 m²
Balkong
Nej
Byggår
1906
Förening
BRF Krukmakaren 48
Om föreningen
Avgift
3 847 kr/mån
Driftkostnad
4 560 kr/år
Pris/m²
70 352 kr/m²

Vacker sekelskifteslägenhet som renoverats minutiöst. Sobra och stilrena tillval varvat med bevarade originaldetaljer såsom spegeldörrar, takrosetter, höga golvsocklar, kakelugn och djupa fönsternischer. Vidare bjuder lägenheten på en fransk balkong med stora balkongdörrar i glas, fiskbensparkett och en takhöjd om ca 3.15 m!

Mycket social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Även badrum och sovrum är spatiösa och boendet har gott om förvaring. Lägenheten ligger på ett högt och fritt läge helt utan insyn med en härlig utsikt över Zinkensdamm. Från sovrummet kan du se årstiderna växla med utsiktens härliga grönska. Lägenheten kan omdisponeras till en trea för den som önskar (se alternativ planlösning).

Förening som äger marken och nyligen genomgått stora renoveringar såsom stambyte och vindar. Vidare planeras trapphuset att rustas upp vilket kommer hinna vara färdigt innan en köpare flyttar in.

Här bor du på en lugn gata med direkt närhet till natur, kommunikationer och livsmedelsbutiker. Närområdet bjuder på flertalet populära restauranger, barer och butiker. På Zinkensdamms IP finns möjligheter för både skridskor och löpturer.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södermalm