Tjustgatan 5

Södermalm Katarina, Stockholm Se på karta

4 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
1964
Förening
BRF Mallen 9
Om föreningen
Avgift
2 255 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
85 088 kr/m²
Antal besök
525
Dagar på Hemnet
3

Ljus tvåa höst upp i huset med härlig balkong i sydvästläge. Koppla av i solen och njut av utsikt över grönska i Rosenlundsparken och vidare bort mot Helgalunden. Rum i fil och alla fönster och burspråk i sydväst. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med plats för umgänge och middagar, ett funkiskök med exceptionell förvaring, matplats i burspråk, rymligt sovrum med walk-in-closet och utgång till balkong. Dessutom ett smart disponerat badrum med tvättmaskin. Lägenheten kan omdisponeras till en trea. Även möjlighet att komma överens med styrelsen och förvärva råvind ovanför lägenheten.

Äkta förening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen äger marken. Många dolda tillgångar i form av 4 hyresrätter samt 12 hyreslokaler. Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar. Har du bil så kan du bekvämt parkera den i föreningens garage med 80 platser som nås direkt med hissen. Endast ett fåtal i kö till garageplats.

Supercentralt läge, mitt på Södermalm, med närhet till Nytorget, Mariatorget, Medborgarplatsen och Skanstull vilket gör du här har nära det mesta som Södermalm har att erbjuda. Du når såväl tunnelbana, snabbtåg, pendeltåg och flertalet bussar inom 450meter. Här bor du granne med Rosenlundsparken som håller på att förädlas till ett av Södermalms modernaste boendekvarter. Spännande kvarter med både trendiga restauranger såsom La Perla och nyöppnade Ica Kvantum endast ett stenkast från bostaden. För dig som gillar promenader eller löpturer så ligger vackra Årstaviken bara några hundra meter bort. Smidiga kommunikationer med såväl Skanstulls- som Medborgarplatsens tunnelbana på korta avstånd samt Södra Stations pendeltåg som snabbt tar dig till Arlanda.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södermalm

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.