Fatburs brunnsgata 18

Södermalm - Maria, Stockholms kommun Se på karta

4 790 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Våning
1, hiss finns
Byggår
1988
Förening
BRF Fatbursviken 2
Om föreningen
Energiklass
F
Avgift
3 334 kr/mån
Pris/m²
78 525 kr/m²

Accepterat pris. Välkomna till denna smått unika lägenhet med suverän planlösning samt ett stort inglasat uterum, en sorts "vinterträdgård" som lätt kan möbleras och har säsong nästan i alla väder. Utsikt över gårdens grönska.

Lägenheten ligger högt upp mot gården motsvarande ungefär 1,5 trappa upp. Eftersom det är en sluttningsvåning gör läget i huset det smidigt och enkelt att komma in och ut ur lägenheten utan behov av varken hiss eller trappor.

Här finns ett smakfullt kök med stor matplats, goda arbetsytor samt massor av förvaring. Ett mycket trivsamt vardagsrum med ett härligt fönsterparti mot uterummet. Stort sovrum med fönster mot gården och hel garderobsvägg. Svårslagna förvaringsytor i form av två klädkammare samt stort källarförråd.

Lägenheten är i utmärkt skick, renoverad på senare år med snygga färgval, uppdaterat kök och ett nytt fint badrum 2020.

Fastigheten är belägen på en återvändsgata med i princip bilfria omgivningar och har ett utmärkt läge centralt på Söder. Här har du det mesta inom räckhåll som goda kommunikationer via pendeltåg på Södra Station, tunnelbanans röda och gröna linje, innerstadsbussar såväl som matbutiker, restauranger och service. I närheten har du vackra gångvägar längs Årstaviken i Eriksdal. Via gården nås Södermalmsallén med promenadstråk till såväl Medborgarplatsen med dess utbud av saluhall, simhall, bibliotek, biografer, restauranger, affärer, pubar och caféer såväl som den härligt gröna Tantolunden.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Stockholm Södermalm

Kontakta mäklaren

Göran Bruce

SkandiaMäklarna Stockholm Södermalm
Mäklare Göran Bruce, SkandiaMäklarna Stockholm Södermalm
0705-52 41 25