Timmermansgatan 41,1tr

Södermalm Maria, Stockholm Se på karta

4 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59,5 m²
Balkong
Nej
Våning
1,5 av 5, hiss finns ej
Byggår
1906
Förening
BF Timmermannen utan personlig ansvarighet
Om föreningen
Avgift
3 482 kr/mån
Pris/m²
83 193 kr/m²
Antal besök
5 742
Dagar på Hemnet
9

Perfekt planerad sekelskifteslägenhet i fritt och högt insynsskyddad läge. Möjligt att genom att flytta köket skapa en trea med två sovrum. Genomgående gott skick med stora fönsterpartier och vackra detaljer såsom speglade dörrar, stuckatur, takrosetter, brädgolv i original, vackra fönster med speglade fönsternischer och en fantastisk takhöjd om 3.20 m!

Bostaden är välplanerad med stora sällskapsytor och rymligt sovrum med fri utsikt, utan insyn. Här finns ett charmigt kök med goda förvaringsytor bakom vita köksluckor som går ändå upp i taket. Härtill har man ett härligt kallskafferi som rymmer allt och lite där till. Köket är utrustat med gasspis, gasugn och kyl/frys. Från köket ser man ut över kvarterets lummiga innergårdar. Luftig hall med plats för avhänging och hemmakontoret. I anslutningen till hallen ligger ett trivsamt badrum utrustat med badkar, wc, handfat och tvättmaskin. Stort och tilltalande sovrum som rymmer dubbelsäng och övrigt möblemang efter behov. Sovrummet ligger med ostört läge och har fri utsikt över lugn och grönskande gård. Bra förvaringsytor via rymliga platsbyggda garderober, ändå upp i tak samt en klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. Här kan man utan problem få plats med en arbetsplats. Till lägenheten medföljer även nyttjanderätten till ett stort vindsförråd om ca 8 kvm samt ett källarförråd.

Det finns även ett bygglov för balkong som gick ut 2012. Som köpare kan man ansöka om ett nytt bygglov. Balkongen kommer i sådana fall ligga med utgång från sovrummet. Balkongen bekostas av köparen

Bostaden ligger med ett lugnt gårdsläge med en lummig, lite vildvuxen och otroligt mysig gårdsmiljö lättillgängligt utanför. Den som flyttar hit kommer till en liten, familjär förening med snälla grannar, och har bästa utgångspunkten till de mysigaste Söderkvarteren runt Mariatorget och Swedenborgsgatan som under sommarhalvåret blir gågata med massor av uteserveringar och härlig stämning. Mycket goda kommunikationer finns utanför dörren samt härliga grönområden och lekparker.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södermalm