Kommande

Repslagargatan 23, BV in mot gård

Södermalm-Medborgarplatsen, Stockholm Se på karta

4 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1983
Förening
BRF Minnesgården
Om föreningen
Avgift
2 453 kr/mån
Pris/m²
71 311 kr/m²
Kommande

Välkommen till denna väldisponerade tvåa med fräscht kök och rejält sovrum, rymligt badrum med badkar och tvättmaskin, härligt öppet vardagsrum samt en alldeles egen inglasad uteplats utan insyn, stor till ytan – ett perfekt extrarum året runt.

Full utrustat kök med gott om förvaring i skåp och lådor samt utrymme för bord med fyra sittplatser. Sovrummet vetter ut mot den tysta innergården som bjuder god nattsömn, det är rymligt och bra planerat med garderobsvägg med gott om förvaring.

Lägenheten är lättillgänglig och nås från flera portingångar utan trappsteg. Innergården nås från både Repslagargatan och Högbergsgatan.
Garage rakt under lägenheten nås via hiss ett fåtal meter från lägenheten. Stort källarförråd!

Bostadsföreningen Minnesgården är en mycket välskött förening med god ekonomi. Föreningen har låg skuldsättning på endast 2.153 kr/m². Föreningen äger 11 st. hyresrätter (s.k. dolda tillgångar) och är en äkta förening som äger sin mark. Därav påverkas inte föreningen ekonomiskt av tomträttsavgäld.

Lägenheten är försedd med bredband via föreningen egna fibernätverk, 700/700 Mb och garage finns i huset och nås direkt med hissen. P-platser finns tillgängliga utan kötid i dagsläget - vardagslyx!

Vill du ha en fullständig beskrivning så finns mycket mer att läsa på vår hemsida. Tryck på knappen "Läs mer hos mäklaren" nedan för ta del av den.

Obs! Med hänsyn till era medmänniskor så ber vi dig som känner av minsta förkylnings-symptom att inte komma på visning!

Föranmälan krävs, smsa eller ring mig Kristoffer på 070-147 23 56 för visning eller om du har några frågor gällande visningen.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Södermäklarna

Kontakta mäklaren

Kristoffer Vestin

Södermäklarna
Mäklare Kristoffer Vestin, Södermäklarna
070-147 23 56

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.