Södermannagatan 76

Södermalm Sofia, Stockholm Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Balkong
Nej
Våning
1, hiss finns
Byggår
1887
Förening
BRF Masken 9
Om föreningen
Avgift
2 611 kr/mån
Pris/m²
82 292 kr/m²
Antal besök
3 980
Dagar på Hemnet
13

Avskiljt läge i blomstrande, eftertraktade kvarter med fri utsikt över bland annat tullgårdsparken och Hammarby Sjöstad!
Välkommen till denna fantastiska tvåa med en funktionell planlösning där varje kvadratmeter fyller sin fulla rätt. Stort vardagsrum med generösa sällskapsutrymmen, den här ytan är som gjord för sociala sammankomster. Med två stora fönster i ett sydligt läge får vi en härlig känsla av både ljus och rymd.
Lägenheten har ett otroligt rymligt och funktionellt kök med stora arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet.
Omgivningarna är lummiga och ger en stillsam tillvaro.

Brf Masken 9 med byggår 1887 är en stabil förening som äger marken och är lågt belånad.

Här är det lätt att trivas, lugnt och avskilt men ändå nära allt vad området har att erbjuda. Området kring Södermannagatan är omgivet av både parker och fina strövområden. I Stora Blecktornsparken som ligger precis intill lägenheten finns parklek och djur samtidigt som du når vattnet nere vid Norra Hammarbyhamnen på ett par minuter. Lilla Blecktornsparken är ett populärt tillhåll för boende i området, och erbjuder både fotbollsplan, populära restaurang Bleck och stora gräsytor att sola eller luncha på. Även Vitabergsparken ligger på ett kort promenadavstånd och där hittar vi vackra Sofia kyrka, charmiga kulturhus och parkteater under sommarhalvåret. Missa inte denna lilla oas!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södermalm