Fatburstrappan 18

Södermalm, Stockholms kommun Se på karta

5 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Nej
Våning
2, hiss finns
Byggår
1997
Förening
BRF Söder Torn
Om föreningen
Avgift
4 793 kr/mån
Pris/m²
78 600 kr/m²
Antal besök
1 543

* TVÅ FRANSKA BALKONGER * MÖJLIG 3:A * GEMENSAM TAKTERRASS, FESTLOKAL PÅ VÅN 25 OCH SPA-DEL MED INOMHUSPOOL *

I utmärkande fastighet, Söder torn saluförs just nu en en stor och luftig 2:a som kännetecknas av ett magiskt, genomgående ljusinsläpp! Vänligen se alternativ planritning då bostaden kan göras om till en 3:a samt med eftertraktad kontorshörna tllhörande hallen, perfekt för den som jobbar hemifrån.
Bostaden är välplanerad med stora fönsterpartier och två franska balkonger med grönskande utsikt mot Fatbursparken.
Den sociala delen bjuder på en öppen lösning mellan kök och vardagsrum där du kan inreda med soffgrupp och matplats med en centralt placerad, mingelvänlig köksö. Köket är berikat med förvarings- och arbetsytor där du har all utrustning tillhörande din moderna vardag snyggt inbyggt. Vidare in till sovrummet skapas en avkopplande, möblerbar yta med klädkammare i direkt anslutning samt en härlig fransk balkong med grönskande utsikt. Pricken över i:et är det exklusiva badrummet med golv och väggar klädd i carraramotiv samt försedd med stor kommod och lyxig duschhörna.

Som medlem i föreningen tar ni del av älskvärda gemensamhetsutrymmen såsom spa-del med inomhuspool och bastu, takterrass och en stor festlokal högst upp i huset på våning 25 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Vid besök finns även gästlägenheter (1:a och en 2:a) att boka. Till bostaden hör ett källarförråd. Varmt välkomna på visning!

Område
Läget är centralt invid Medborgarplatsen och Söderhallarna på Södermalm, Stockholm. Ett stenkast från Södra Station och nära till all tänkbar service bla Filmstaden Söder, bibliotek, simhall, gymanläggningar, bank och flera välsorterade matvarubutiker. Södermalm är även välkänt för sitt rika utbud av restauranger och mysiga krogar. Kring Fatbursparken, Tantolunden och Rosenlundsparken finns fina möjligheter till uteaktiviteter för hela familjen. För den aktive rekommenderas en härlig promenad och joggingtur längs södermalmsallén.
Kommunikationerna är utmärkta. Pendeltåg, flera stadsbussar och både röda och gröna tunnelbanelinjerna ligger på bekvämt avstånd.

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Nathalie Jensen

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Nathalie Jensen, Unik Fastighetsförmedling AB
070-445 33 25

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.