Högalidsgatan 52A, 4 tr

Södermalm, Stockholm Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Balkong
Ja
Våning
4, hiss finns
Byggår
1911
Förening
BRF Skruven 11
Om föreningen
Avgift
3 217 kr/mån
Pris/m²
85 000 kr/m²
Antal besök
5 375
Dagar på Hemnet
8

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa högt upp i huset på attraktiv adress invid Högalidsparken. Bostaden är väldisponerad med ett rymligt vardagsrum, stilfullt kök med plats för matbord, ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt ett badrum renoverat våren 2018. Trevligt ljusinsläpp ges tack vare bostaden höga läge i huset i kombination med den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck som ger en härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut såsom generös takhöjd och djupa fönsternischer bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en välplanerad och mycket fin bostad med genomtänkt planlösning som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet som paret. Stabil och omtyckt förening som dessutom äger sin mark.

En kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron kring Hornstull och i kvarteren finns bl.a. små bagerier och stor Hemköp-butik samt en mängd barer och caféer. Pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Tjoget, Lasse i parken, Hornhuset, Café Dello Sport m.fl. Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden. På Reimersholme, Långholmen och i Tantolunden ges tillfälle till bad, motionsrundor och andra trevliga nöjen.

Goda kommunikationer finns inom en minuts promenad med T-bana Hornstull samt flertalet bussar som tar dig till Stockholms innerstads alla delar. Dessutom har du cykelavstånd från bostaden till de flesta centrala delar samt söderorterna.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Sanna Treijs

Notar
Mäklare Sanna Treijs, Notar
0708-99 79 70
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.