Albäcksgatan 35B

Södermalm, Sundsvall Se på karta

1 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62,4 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
1965
Förening
BRF Albäcken
Om föreningen
Avgift
3 278 kr/mån
Driftkostnad
3 216 kr/år
Pris/m²
19 151 kr/m²
Antal besök
1 995
Dagar på Hemnet
8

Välkomna till denna trivsamma och ljusa tvårummare belägen på eftertraktade Albäcksgatan 35B.

Hemmet finns praktiskt belägen endast en trappa ner och även utrustad med hiss vilket gör det skonsamt för alla åldrar, bostaden har genomgående ljusa ytskikt, ett praktiskt arbetskök med generöst utrymme för matplats intill fönster och badrum med kaklade väggar samt klinkergolv. Öppet och socialt vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong samt ett väl tilltagna sovrum. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i stor klädkammare som återfinns i hallen. Läget anses som ett av de bättre i området dels med tanke på närheten till all närservice, butiker och uteliv i stadskärnan. Men även för att det är trevligt beläget intill ljuvliga parkmiljöer, skolor och ändå en lugn gata. Inom föreningen finns tilltalande förnödenheter såsom festlokal, övernattningsrum och en nyrenoverad relax med bastu och trevlig loungedel.

Bostaden är härligt belägen i närhet till trevliga parkmiljöer och flerbostadshus samt villor från tidigt 1900-tal. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till allt, i nära anslutning till bostaden finner du biograf, restauranger och uteliv samt flertal gym. 10 minuter promenad från bostaden når du Sundsvalls centrum, här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden finner du även för, grund- och gymnasieskolor med bara 5 minuter promenad från lägenheten.

Kommunikationen är optimal i området då du endast 350 meter från bostaden (Pilgränd) finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 3 som tar dig endast på ett par minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Sidsjön. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. Du når snabbt E14 där från tvärgatan som ansluts till adressen, här kan du snabbt färdas ut från staden.

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri