Järnagatan 5

Södertälje kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67,7 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
1923
Förening
BRF Väduren 10
Om föreningen
Avgift
2 678 kr/mån
Pris/m²
42 762 kr/m²

Här har jag äran att presentera en modernt boende på eftertraktade Järnagatan 5 - detta är en mycket stilsäker renoverad tvårummare med slående utsikt över inre Maren, fiskbensparkett, fullutrustat kök och badrum och ett vackert trapphus. Här huserar man dessutom som ensam boende på våning 4 vilket såklart känns extra lyxigt. Inget lämnats åt slumpen och varje detalj är noga genomtänkt för att skapa ett högkvalitativt och modernt boende. Hela bostaden inklusive kök och badrum har under 2021 renoverats till ett smakfullt hem. Bostaden är ljus och luftig och erbjuder ett sovrum med tillhörande garderober, vardagsrum med öppen planlösning mot ett modernt och fullutrustat kök samt ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Hallen är rymlig och går att möblera på flera sätt.

Sobra färgval möter moderna och hållbara materialval i en perfekt kombination. Det finns gott om sociala ytor och smarta lösningar, exempelvis i form av kombinerade elementskydd/sittbänkar. Tack vare sitt gavelläge presenteras fönster i två väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Vindsförråd finns på samma våningsplan. Föreningen har egna parkeringsplatser och för tillfället finns det lediga platser att tillgå. Detta är ett boende för dig som stället höga krav på ditt nästa hem, och som bara vill flytta rakt in för att börja leva och bo!

Det här är en bostad som presenterar många eftertraktade attribut på en mycket attraktiv adress. Det är sällan bostäder blir till salu på Järnagatan och i Brf Väduren 10 så missa inte denna sällsynta chans. Här är det lätt att trivas!
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Moshe Kucukkaya

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Moshe Kucukkaya, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0706-69 03 04