Nyproduktion

Ebbe Lieberathsgatan 27C

Södra Centrum, Göteborgs kommun Se på karta

3 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Förening
BRF Södertull 1
Om föreningen
Avgift
4 454 kr/mån
Driftkostnad
6 920 kr/år
Pris/m²
48 359 kr/m²
Nyproduktion

Bli den första som flyttar in! Ta chansen att förvärva en nyproducerad tvårumslägenhet om 64 kvadratmeter med hög standard och citynära läge. Ni bor bekvämt beläget på entréplan med en genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum möts i en öppen miljö och sovrummet ligger avskilt i andra delen av hemmet. Här får ni ta del av nyproduktionens alla bekvämligheter som bland annat kvalitativ maskinpark från Siemens i både kök och badrum där tvättmöjligheter finns. Från hemmets sällskapsdel nås uteplatsen om cirka 13 kvadratmeter som vetter mot föreningens innergård där det finns grönyta, pergola och sittgrupper till medlemmarnas förfogande. Interiören består av vitlaserat parkettgolv i mattlackad ek med vitmålade väggar och i badrummet är det helkaklat i gråa toner. Dagsljuset spelar in från fönsterpartier i två väderstreck och skapar en härlig rymd tack vare genomgångsläget. Till sist erbjuds smarta förvaringslösningar i en stor klädkammare, skjutdörrsgarderob i hallen och i ett externt förråd bekvämt beläget en våning ner.

Fastigheten är under uppbyggnad vilket innebär att bostaden säljs på ritning. Inflyttning är planerad under november 2023. Ta kontakt med ansvarig mäklare för mer info!

I Södertull bor ni nära allt vardagslivet kan tänkas behöva med mataffärer, caféer, restauranger, träningscenter och småbutiker runt hörnet. På några få minuter tar ni er till Korsvägen, Liseberg och city. Även Chalmers och Sahlgrenska ligger på bekvämt avstånd från bostaden och inte minst Safjällets naturreservat med härliga promenadstråk och mysiga grillplatser.

Läs mer om bostaden
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakt

Sam Emami

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Sam Emami, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-702 54 17