Karlsdalsallén lgh 06-1302

Södra Ladugårdsängen, Örebro Se på karta

1 329 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Byggår
2019-2020
Förening
BRF Brearedshöjd
Om föreningen
Avgift
2 813 kr/mån
Driftkostnad
5 515 kr/år
Pris/m²
29 533 kr/m²
Nyproduktion 

På Karlsdalsallén uppförs nu 67 välplanerade lägenheter i olika storlekar och utformningar – med uteplats, balkong eller terrass. Bostäderna bjuder på hög modern standard och generösa fönsterpartier, där vissa åtnjuter utsikt mot golfbanan. Dessutom ges närhet till service och universitetet.

Fastighetens ytterpanel består av Thermowood – ett material som är estetiskt tilltalande och smälter in i den omgivande naturen. Den spännande arkitekturen, med burspråk och grönskande spaljéer, bidrar till fastighetens elegans.

Vidare skapar fastighetens kreativa vinkelutformning en gemensam och fridfull innergård – här kan barnen leka, släkten utmana varandra i en omgång boule och soldyrkaren njuta av de värmande strålarna.

Bilen parkeras i det fristående garaget, som är gömt under marken. Garaget nås via ramp från hus 1 samt från trapphuset och innergården.

Adressen är belägen i attraktiva och expansiva Ladugårdsängen. På andra sidan gatan väntar Örebro City Golf & Country Club och i närheten finns köpcentrum, Örebro Universitet, gym, vårdcentral, barnomsorg, Backahallen och padelcenter. Med några minuters gång nås Gustavsviks äventyrsbad och med cykelavstånd nås centrums rika utbud av service, shopping och restauranger.

För mer information om lägenheterna och bokningar kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Örebro