Lillbackavägen 13

Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Piloten 2
Om föreningen
Avgift
2 768 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
36 711 kr/m²

Varmt välkommen till Lillbackavägen 13. Nu saluförs denna välplanerad lägenheten i populära Södra Ladugårdsängen! Här erbjuds en lägenhet om två rum och kök med fantastiskt ljusinsläpp från balkongen och fönster i fil. Lägenhetens läge lämnar heller inget att önska, beläget i ett lugnt område men endast tre kilometer från Örebro stadskärna.

Här erbjuds ett boende med smart och välplanerad planlösning, rymliga sociala ytor, ett sovrum, ett fullt utrustat kök samt ett generöst badrum. Lägenheten är i genomgående bra skick, med modern och tidlös karaktär.

Södra Ladugårdsängen är ett område att trivas i. Det lugna och trivsamma området har mycket att erbjuda och ligger endast tre kilometer från Örebros stadskärna. Med cykelavstånd från lägenheten finns bl.a. Sörbyängsbackens aktivitetscenter som definitivt kommer bli en favorit. Här bor ni nära golfbanan, populära promenadslingor, motions- och skidspår, flera idrottsanläggningar, utegym, flertal förskolor och skolor samt har cykelavstånd till Örebro Universitet. I området finns dessutom flera matbutiker, restauranger, vårdcentral samt Systembolaget.

Läget gör därför lägenheten till en optimal student-, övernattningslägenhet eller första bostad!

Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Peter Aziz

Bjurfors Örebro
Mäklare Peter Aziz, Bjurfors Örebro
073-9998893