Termikgatan 23C

Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun Se på karta

1 490 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51,1 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Förening
BRF Gripen 1 i Örebro
Om föreningen
Avgift
3 727 kr/mån
Pris/m²
29 159 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad lägenhet på våning två med stor balkong med fin utsikt över innergård. Här möts du av ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, öppen planlösning och genomgående fina parkettgolv.

Bostadens alla kvadratmeter utnyttjas maximalt med en rymlig hall som ansluter direkt mot badrummet. Badrummet är rymligt, helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ljust vardagsrum med stora fönster i fin kontakt med kök och matplats. Köket är utrustat med all maskinell utrustning du behöver och vita skåpsluckor. Den stora balkongen når du från sovrummet som gränsar mot föreningens fina innergård. Som grädde på moset har du även gott om förvaring, dels i garderober i hall och sovrum men också i ett externt förråd dörr i dörr med lägenheten. Föreningen abonnerar på parkeringsplatser i parkeringsgarage som går att hyra för föreningens medlemmar.

Här bor du med nära till det mesta så som Örebro universitet, gym, stormarknad, systembolag och härliga grönytor. I Sörbyskogen finns fina löp- och promenadstråk. In till Örebro city är det endast 2,5 kilometer!

Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt [email protected]
Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Sjöstens Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Andreas Sjösten

Sjöstens Fastighetsförmedling
Mäklare Andreas Sjösten, Sjöstens Fastighetsförmedling
0760251843