Oskarshallsgatan 3

Södra Munksjöstaden/Skeppsbron, Jönköping Se på karta

2 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 10, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF SKPSBRON nr 1
Om föreningen
Avgift
3 293 kr/mån
Pris/m²
42 110 kr/m²
Antal besök
1 743
Dagar på Hemnet
27

I expanderande nyproducerade området Skeppsbron bjuds nu möjligheten att förvärva en 2 rok, 54,5 kvm med balkong i västerläge. Nytt och modernt när det är som allra bäst i Jönköpings nya stadsdel! Inflytt från 19 oktober 2021.

När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt, fräscht och modernt. Tidsenliga och hållbara val med möjlighet att inreda med din personliga stil. Välkommen in i entrén från loftgången och kliv in i ditt nya boende! Praktisk och dold förvaring i både hall och sovrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger gott om social yta! Förflytta middagssällskapet ut på balkongen under sommarhalvåret. Här kommer du garanterat spendera mycket tid. Badrummet är av modern och hög standard. Utrustat med egen tvättsektion som bjuder både tvättmaskin och torktumlare för en extra bekväm vardag.
Som boende har du bara ett stenkast från
strandpromenaden och den gröna härliga strandparken. Butiker, caféer och restauranger ligger bara en kort promenad eller cykeltur bort.

Modern förening med flertalet mervärden för dig som bostadsrättsinnehavare. Vad sägs om den gemensamma takterrassen, härlig innergårdsmiljö, garage i direktanslutning under huset och förråd i källarplan. Föreningen disponerar även cykelrum, övernattningslägenhet för dina övernattande gäster och ett modernt soprum.

Kvarteret består av ett lägre och ett högre hus med olika karaktär. Det låga huset innehåller mindre bostäder medan det höga huset innehåller större lägenheter.

Området Skeppsbron är en populär och expanderande stadsdel i Jönköping.
I en redan levande stadsdel intill Munksjön och strandpromenaden med ett attraktivt läge för dig som vill bo naturnära men ändå ha närheten till centrum. Goda kommunikationer inom räckhåll.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för unik förhandsinformation!

Läs mer på projektets hemsida: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/jonkoping-skpsbron-nr-1

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping