Planetvägen 113

Solbacka, Norrtälje kommun Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61,6 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1986
Förening
BRF Vinkremlan
Om föreningen
Avgift
4 558 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
21 916 kr/m²
Antal besök
1 202
Dagar på Hemnet
6

Pass på! Ta chansens att förvärva en hemtrevlig 2:a i markplan med radhuskänsla i populära Solbacka.

Hemtrevlig och väldisponerad 2:a om ca 62m² med gediget sovrum med kontorsrum/klädkammare i anslutning. Helkaklat fräscht badrum med badkar och arbetsbänk. Ljust och fint kök med matplats i anslutning samt utgång till uteplatsen. Stort och luftigt vardagsrum med god plats för soffa och TV-möbel. Stor och mysig uteplats där trevliga tillställningar kan avnjutas med familj och vänner! Närhet till tvättstuga och föreningens parkering.

BRF Vinkremlan - Omtyckt och välskött förening med närhet till vacker natur! omgivningen påminner om radhuskänsla belängen i trevligt villa kvarter med närhet till natur och motionsspår.
Läs gärna mer på föreningens hemsida: https://vinkremlan.se/

Solbacka är ett populärt och barnvänligt område med närhet till natur, skola samt livsmedelsbutik. Prisbelönat och välsorterade ICA Supermarket Norrköp, vacker natur och välordnat springspår nås på gång avstånd. Skolor från F-9 nås på cykel eller gångavstånd. Bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, 500 meter från bostaden når du områdets busshållplats och tar bussen till Norrtäljebusstation på ca 15 minuter, sedan en bekväm resa i dubbeldäckarna med WIF fram till hållplats Danderyds sjukhus på ca 50 minuter. Du når E18 södergående och landsväg 76 norrgående på ca 5 minuters bilfärd. Stormarknader på Knutby torg nås på bilfärd om ca 10 minuter med flertalet storbutiker, allmän service och populära Padel Center.

Kommunen har för övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en Kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde sker enligt överenskommelse.

Så ta chansen innan någon annan gör det, hjärtligt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Niklas Davidsson

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Niklas Davidsson, Mäklarhuset Norrtälje
072-364 18 43

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas