Maria Winkvists väg 10A

Solbacka Strand, Norrtälje kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Havsvyn
Om föreningen
Avgift
3 238 kr/mån
Driftkostnad
8 736 kr/år
Pris/m²
33 235 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING!

Här erbjuds två rum och kök på 51 kvm på andra våningen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en trivsam och hemtrevlig känsla och rymmer både en matplats och en soffgrupp. Helkaklat badrum med tvättmaskin. I hallen finns förvaring i form av två st garderober. Till lägenheten hör ett förråd som ligger i separat byggnad. Givetvis finns det fiber indraget i lägenheten.

Ett mycket trevligt, familjärt och lugnt område med närhet till grönområden, vatten och Lindholmens naturreservat. Trevlig promenadväg till centrum längs vatten. Det är också nära till förskola och skola med låg-, mellan- och högstadium. I den gamla delen av Solbacka finns många bra gångstigar och vandringsleder samt elljusspår med bl.a. grillplats med vindskydd finns också alldeles intill området.

I Norrtälje finns välsorterade matbutiker, restauranger, butiker, badhus, lekplatser samt grönområden, vackra promenadstråk och Kärleksuddens badplats. Från Norrtälje station finns det goda kommunikationsmöjligheter med buss till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Buss från Norrtälje till Stockholm tar ca 60 minuter och med bil åker du till Stockholm på ca 40 minuter.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Fredrik Jöngren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Fredrik Jöngren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-231 15 94