Hovslagarevägen 11

Sollentuna Edsängen, Sollentuna Se på karta

1 995 000 kr

2 395 000 kr -17%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Dagsmejan
Om föreningen
Avgift
2 975 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
39 118 kr/m²
Antal besök
596
Dagar på Hemnet
11

Denna tvårumslägenhet har en öppen planlösning mellan kök och det stora vardagsrummet. Härifrån nås bostadens stora balkong. Stora fönsterpartier som ger ett behagligt ljusinsläpp. Stort sovrum med plats för den stora dubbelsängen samt annan trivselmöblering. Bostaden är på våning 3.

Hallen välkomnar in med plats för hatthylla och en garderob. I anslutning till hallen finns det helkaklade badrummet.

Föreningen består av 203 lägenheter fördelade på fyra huskroppar i varierande höjd och utformning. I föreningen finns parkeringsplatser och en bilpool där en Tesla går att boka. Här finns också en gemensam takterrass med grill, bastu och relax. I botten av huset finner du Restaurang samt Beauty shop. Mitt emot husbyggnaden finner ni även Sats. En förskola är redan igång, och erbjuder tilläggstjänster som frukostpåse, lunchlåda och matkasse.

Dagsmejan ligger i ett område med många bekvämligheter. På gångavstånd finner ni den nyöppnade Lidl. I området finns Rudbecks gymnasieskola och en alldeles nybyggd skola med låg-, mellan- och högstadium. Ytterligare några hundra meter bort ligger Sollentuna kulturskola för barn och unga. På promenadavstånd ligger Edsvikens trevliga stråk med konsthall, slott och en utsiktsplats med vy över hela Edsviken.

I Sollentuna kommun finns många idrottsanläggningar. På andra sidan gatan från Dagsmejan finns både SATS och Sollentuna Rackethall, och vid Rudbecks gymnasium ligger Sollentuna simhall. Vid Norrviken har Sollentuna skridskosällskap sin verksamhet. Vintertid kan du hyra pjäxor och långfärdsskridskor och grilla korv över eldarna på isen. Väsjöns skidbacke med lift och snökanon ligger ett par kilometer bort. Sommartid finns härliga bad i flera insjöar på cykelavstånd.

På en kvart promenerar du till Häggviks pendeltågstation. Det finns goda bussförbindelser från Dagsmejan till både Häggvik station och Sollentuna centrum.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.