Sollentunavägen 156

Sollentuna, Sollentuna kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Ja
Byggår
2014
Förening
BRF Malla
Om föreningen
Avgift
2 643 kr/mån
Pris/m²
57 000 kr/m²
Antal besök
2 047
Dagar på Hemnet
30

Kika in i en välplanerad tvåa i Sollentuna där kvadratmetrarna nyttjas till 100%. Stig in i köket och möts av en öppen planlösning med gott om plats för både hobbykockens behov och sociala ytor för middagshäng! Styr in mot badrummet och få den där ”nytt-och-fräscht-känslan” i ett badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Korka upp för AW på den egna uteplatsen med utsikt över fastighetens gröna innergård. Och du! här behöver du inte smyga i trapphuset när du kommer hem sent – du har nämligen en alldeles egen ingång!

OMRÅDET

I Sollentuna-området Tureberg bor du nära allt du behöver. Bara några minuter bort finns Sollentuna Centrum med allt-i-allo-shopping, mysiga lunchhak och skvallervänliga caféer för mysiga catch-ups eller planlöst strosande! När du behöver komma bort till lugnare vyer finns Strandpromenaden, som sträcker sig från Segeludden till Landsnoravägen – här passerar du både grill - och badplats. I närområdet ligger dessutom den upprustade stadsparken Malmparken, med utegym, sportaktiviteter och en fotbollsplan som vintertid förvandlas till en skridskobana. Fyra minuters promenad bort finns Sollentuna Station som tar dig till Stockholm City på en kvart!

INVÅNARNAS FAVORITER

”Balders bröd är ett klassiskt konditori med panggott bröd!”
”Chikara har grym sushi – välgjort, supergott och trevlig personal!”
”Stockholms Stadsmission är en liten men alltid välsorterad och extremt fyndvänlig
secondhand-butik”

Säljaren beskriver: Här mår man gott. Nära både till vacker natur och bekvämligheter. Sollentuna passar perfekt om man gärna bor lite utanför stan men inte vill kompromissa med stadens bekvämligheter och nöjen!

Dokumenten som gäller lägenheten hittar du här: https://blok.se/objekt/sollentunavagen-156/

Läs mer hos mäklaren
Blok

Kontakta mäklaren

Blok

Blok
072-717 70 04