Ripstigen 2

Solna Bergshamra, Solna Se på karta

3 400 000 kr

3 095 000 kr +10%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Ja
Byggår
1959
Förening
BRF ÅLKISTAN i Solna
Om föreningen
Avgift
3 240 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
56 667 kr/m²
Antal besök
2 911
Dagar på Hemnet
25

***Accepterat pris*** - Kontakta mäklaren för en visning!

Nu finns tillfället att förvärva denna fantastiska tvåa i lummigt läge. Här får ni allt och lite till! Drömmer Ni om att bo ett stenkast från vatten och natur men ändå ha matbutik och T-bana runt hörnet och en restid in till city på bara 10 minuter? Då har ni kommit helt rätt!

En väldisponerad planlösning med rymliga och tilltagna rum. Stora fönsterpartier i två väderstreck ger ljus och rymd åt rummen. I anslutning till hallen ligger en klädkammare som rymmer det mesta man kan önska sig. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat. Ifrån vardagsrummet nås den rymliga inglasade balkongen som används som ett extra rum under den varmare tiden på året. Sovrummet är rofyllt och stort till ytan. Köket är stort nog att rymma ett matbord för flera personer och ändå erbjuda gott om förvaring och arbetsyta. Vidare finns även ett kaklat badrum.

I Bergshamra är kommunikationerna utmärkta. På endast några minuters gångavstånd finns både tunnelbana (röd linje) som tar Er till Universitetet (3 min), Tekniska Högskolan (6 min) och Stockholm C (12 min) samt bussar som bl.a. går till Mörby C, Solna C, Kista, Bromma, Sundbyberg, Universitetet m.m.
Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område med många fördelar att bo i. På Ripstigen bor Ni med närhet till det allra mesta. Här finns flertalet förskolor inom kort gångavstånd. Även öppen förskola och grundskolor finns på säkert gångavstånd. Området erbjuder flertalet lekplatser för barnen. I Bergshamra centrum finns diverse närservice så som vårdcentral, bibliotek, apotek, livsmedelsbutik, blomsteraffär, resturanger och cafér.

För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis, motionsslinga, samt konstis vintertid. Här finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. In på knuten erbjuds vackra grönskande miljöer i naturreservatet Nationalstadsparken. Flera promenadstråk finns längs med Brunnsviken och Edsviken, i Tivoliområdet, på Bockholmen, i Ulriksdals slottsträdgård, Bergianska trädgården och Hagaparken. Även mysiga caféer finns på nära håll och restaurang Bockholmen liksom flera badmöjligheter.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

  • 4
    okt
    Sön 4 okt kl. 12:20–12:50
    Varmt välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.