Karolinagatan 5, vån 3 / 3

Solna/Huvudsta, Solna Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59,7 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns ej
Byggår
1950
Förening
BRF Karolinagården
Om föreningen
Avgift
2 912 kr/mån
Pris/m²
46 064 kr/m²
Antal besök
571
Dagar på Hemnet
4

Varmt välkommen till denna mycket välplanerade 2a, högst upp i huset med en härlig balkong i söderläge som bjuder på en grönskande utsikt. Bostaden är belägen i attraktivt område och passar perfekt för Er som söker ett boende i ett lugnt men även centralt läge med flera restauranger längs Huvudstagatan. Lägenheten präglas av optimalt planerade ytor, härligt ljus insläpp ifrån rejäla fönsterpartier. Här skulle ni kunna ha en kontorshörna i antingen vardagsrum eller sovrum tack vare de stora ytorna i rummen. Vardagsrummet, med fin fiskbensparkett, är generöst till ytan och här finns utrymme för diverse möblering så som soffa, soffbord, tv-bänk, bokhyllor och annat. Härifrån nås även balkongen som vetter mot härlig grönska och ger plats åt bord och stolar. Det tilltagna sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng, garderober och annan önskvärd möblering. Bostaden har en klädkammare som ligger precis intill badrummet.

I fastigheten finns även tvättstuga och torkrum. Två st förråd ingår i månadsavgiften som man kan disponera över. Stambyte genomfördes under vintern 2008/2009 och badrummet renoverades i samband med detta. Föreningen jobbar även med att dra in fiberanslutning i lägenheterna.

Bostaden ligger i ett perfekt läge i Solna med närhet till det mesta. I närheten finns butiker, restaurang, café, matbutik mm. Om ni önskar gröna promenadstråk finns Ulvsundasjön och för en längre tur går att promenera längs Pampas Marina mot Vasastan och Karlbergs slott samt Kungsholmen om så önskas. Med bil tar ni er enkelt ut på trafiklederna både norr och söder om stan. Västra Skogen och Huvudsta centrum ligger inom kort promenadavstånd. Cykelavstånd till Kungsholmen och Vasastan. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Goda kommunikationer med T-bana Västra skogen som nås med ca 10 minuters gång, med två linjer till stan.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.