Barks väg 6

Solna Se på karta

3 450 000 kr

2 995 000 kr +15%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50,5 m²
Balkong
Ja
Våning
7, hiss finns
Byggår
1985
Förening
HSB BRF Bladet nr 643 i Solna
Om föreningen
Avgift
2 596 kr/mån
Pris/m²
68 317 kr/m²
Antal besök
5 987
Dagar på Hemnet
20

***Accepterat pris*** Kontakta mäklaren för en visning!

Nu finns chansen att bo högst upp i huset i en social och välplanerad tvåa utan insyn!

Ett trivsamt boende med mycket ljus och härligt lummigt läge! Här bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både tunnelbana (röda linjen 12 min till T-centralen), flertalet busslinjer och välsorterad Ica och Coop på någon minuts avstånd. Denna välplanerade bostad präglas av mycket rymd och ljus tack vare stora fönsterpartier i söderriktning och den optimala planlösningen. I hallen möts Ni av goda avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett stort sovrum med förvaring, kök med gott om förvaring och bänkytor som vetter mot det sociala vardagsrummet med plats för önskvärd möblering så som soffgrupp, tv och större matbord. Härifrån nås en fantastisk insynsskyddad balkong med sol stora delar av dagen, underbar grönska och en magisk milsvid utsikt över Stockholm City, Naturhistoriska riksmuseet, Brunnsviken, Hagaparken, Norra Tornen och till Mall of Scandinavia. Badrummet är helkaklat och fräscht med golvvärme. Förråd ligger på samma våningsplan.

Brf Bladet är en trivsam och stabil förening med välskött ekonomi. 2019 vann föreningen årets miljöpris av Solna stad för sitt goda arbete med installation av solceller. Det finns ej några planerade avgiftshöjningar eller större planerade renoveringar. Föreningen har en underhållsplan för de kommande 30 åren. Föreningen har inte utfört stambyte, det kommer ske tidigast om 15-25 år. Brf Bladet har idag en lokal som hyrs ut vilket ger goda intäkter till föreningen varje månad. Det finns en gemensamhetslokal som medlemmar kan hyra, lokalen rymmer 100 personer. Föreningen har gemensam tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum i varje hus samt två gästrum som medlemmar får hyra för 200kr/natt. Föreningen har även ett gemensamt grovsoprum. Föreningen disponerar över egna kolonilotter och en gemensam gård med grillplats som nyttjas av de boende. Brf bladet har en egen pensionärsförening
Höstlöven som erbjuder olika aktiviteter och resor som uppskattas enorm hos de boende.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område med många fördelar att bo i. På Barks väg bor Ni med närhet till det allra mesta. Här finns flertalet förskolor inom kort gångavstånd. Även öppen förskola och grundskolor finns på kort avstånd. Området erbjuder flertalet lekplatser för barnen. I Bergshamra centrum finns diverse närservice så som vårdcentral, bibliotek, apotek, livsmedelsbutik, blomsteraffär och mat för avhämtning. För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis, motionsslinga, samt konstis vintertid. Här finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. In på knuten erbjuds vackra grönskande miljöer i naturreservatet Nationalstadsparken. Flera promenadstråk finns längs med Brunnsviken och Edsviken, i Tivoliområdet, på Bockholmen, i Ulriksdals slottsträdgård, Bergianska trädgården och Hagaparken. Även mysiga caféer finns på nära håll och restaurang Bockholmen liksom flera badmöjligheter. Samtidigt är det stora vägnätet strax intill och Arlanda flygplatsen 25 minuter med bil!

Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

  • 4
    okt
    Sön 4 okt kl. 14:30–15:00
    Varmt välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.