Östervägen 16A

Solna / Råsunda, Solna Se på karta

2 495 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Balkong
Ja
Byggår
1945
Förening
BRF Charlottenburg
Om föreningen
Avgift
2 340 kr/mån
Driftkostnad
8 076 kr/år
Pris/m²
51 979 kr/m²
Antal besök
5 007
Dagar på Hemnet
13

- Ljust gavelläge
- Tilltagen balkong mot grönskan
- Stora arbetsytor i köket.
- Kök med full maskinell utrustning
- Helkaklat badrum med dusch
- Gott om förvaring i välinredda klädkammare samt vindsförråd
- Bokningsbar övernattningslägenhet i föreningen
- Tvättstuga i huset
- Lugnt läge i hjärtat av Råsunda
- 10 min promenad till pendeltåg, 5 min promenad till T-bana, tvärbana samt 270 meter till närmaste gym, Fitness 24/7
- Föreningens belåningsgrad ligger lågt på 2 483 kr/ kvm enligt 2019 årsredovisning

Nu finns möjlighet att förvärva denna optimala 2:a med låg avgift. Här bor ni på attraktiv adress med närhet till kommunikationer, grönområden och Arenastaden med Mall of Scandinavia. Till lägenheten hör en balkong i ett soligt läge som vetter mot grönska.

Samtliga kvadratmetrar utnyttjas optimalt med sällskapsvänligt vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng samt kök med vältilltagna arbetsytor. Rikligt och behagligt ljusinsläpp ifrån flertalet fönsterpartier. Här erbjuds gott om förvaring i inbyggda klädkammare samt även ett vindsförråd som följer med bostaden.

Genomgående fint skick med stilrena och genomtänkta renoveringar. Passar er som har högt ställda krav samt söker ett boende där det bara är att flytta in. En av områdets absolut finaste 2:or!

Brf Charlottenburg är en utomordentligt välskött brf med låg skuldsättningsgrad (2483 kr lån/kvm), föreningen har även genomgått de större renoveringarna så som stambyte år 2002.

Stadsdelen är i ständig rörelse och erbjuder det mesta, allt ifrån Råsundavägens små personliga butiker till det stora utbudet i inomhusgallerian Solna Centrum. Ljusa vårdagar fylls uteserveringarna och under mörkare månader är det många som äter en god bit mat på intilliggande restauranger för att sedan besöka Sf- biografen i Gamla Filmstaden. För den som vill söka sig till grönskan ligger fint naturområde med sjöarna Lötsjön och Råstasjön på några minuters gångavstånd.

Kommunikationerna är utmärkta med T-bana, bussar, tvärbana och pendeltåg ca 500 meter från porten. Nya arenan Friends Arena bjuder in till spännande evenemang och sedan en tid tillbaka öppnade nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019