Framnäsbacken 10B

Solna Skytteholm, Solna Se på karta

1 995 000 kr

2 450 000 kr -19%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51,5 m²
Balkong
Nej
Byggår
1959
Avgift
2 465 kr/mån
Pris/m²
38 738 kr/m²
Antal besök
5 031
Dagar på Hemnet
28

Varmt välkomna till en 2:a med öppen planlösning och härlig uteplats!

I ett centralt läge på en lugn återvändsgata i trevliga Skytteholm finner ni en attraktiv tvåa med öppen planlösning och en fantastisk uteplats. Lägenheten är välplanerad med öppna sociala ytor, ett rymligt och stilrent badrum samt ett ordentligt sovrum med plats för mycket förvaring. Den fantastiska uteplatsen skapar en härlig radhuskänsla. Uteplatsen bjuder på mycket grönska utan insyn. På samma våningsplan som lägenheten kommer man enkelt till föreningens tvättstuga och lägenhetens förråd är nära till hands.

Brf Arkitekten är en stabil förening med många förmåner för medlemmarna. Här erbjuds faciliteter så som en stor och fräsch tvättstuga, föreningslokal för 36 sittande platser med kök och badrum, övernattningslägenhet med kokvrå och badrum, gym, bastu med lounge och dusch, hobbyrum, cykelrum etc. Större renoveringar som är gjorda är bland annat stambyte, fasad, balkong och takrenovering samt byte av fönster.

På Framnäsbacken bor Ni i ett lugnt och lummigt läge med närhet till allt man kan önska sig så som Skytteholmsparken med sina vackra omgivningar, några minuters promenadavstånd till Solna Centrum och Huvudsta Centrum med stort utbud av butiker, restauranger och service. I området finns utmärkta kommunikationer med tunnelbana från Solna C samt Huvudsta C som tar er till City på ca. 8 min, flertalet busslinjer, pendeltåg och även med tvärbanan. Inom gångavstånd finner Ni även större matbutiker som Ica Maxi. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. Läget är lugnt och lummigt invid stort grönområde, med gräsytor, fotbollsplan och lekplats. I närheten ligger också förskola, skola och gymnasium.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

  • 26
    okt
    Idag kl. 11:45–12:15
    Lunchvisning - Välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.