Kommande

Restalundsvägen 83

Sörby-Eklunda, Örebro Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
1949
Förening
BRF Staven
Om föreningen
Avgift
3 203 kr/mån
Driftkostnad
5 040 kr/år
Pris/m²
27 182 kr/m²
Kommande

Välkommen till denna hemtrevliga bostad i Sörby/Eklunda med nära gång och cykelavstånd till city. Köket är renoverat 2018, ett vitt Ikea kök med gott om förvaring och bänkytor. Vitvarorna i köket är rostfria och i köket finns plats för matbord. I vardagsrummet ligger en fin fiskbensparkett och i sovrummet och hallen ett parkettgolv. Hela bostaden är målad i trendigt gråa nyanser och känns väldigt varm. Förvaring i garderober med skjutdörrar finns i både hall och sovrum. Bostaden har en stor inglasad balkong som blir som ett extra rum stora delar av året. Till bostaden hör ett källarförråd och ett vindsförråd. Hiss finns i huset.

I avgiften till föreningen på 3 203 kr/mån ingår värme, vatten. kabel-tv, bredband, IP-telefoni. Föreningen har kollektiv el mätning där den faktiska elförbrukningen debiteras bostadsrättshavaren i efterskott (1,26 kr per kWh).

Brf Staven är en populär förening i Örebro med god ekonomi. Föreningen har utfört större renoveringar som stambyte (1992-1993), fönsterbyte (2004), säkerhetsdörrar (2009), takbyte (2014-2015) samt utbyggnad av balkonger (2017). Alla lägenheter har dessutom försetts med nya elmätare för kollektiv elmätning samt nytt låssystem (nyckelbrickor) har installerats i alla hus. I föreningen finns flertalet gemensamma utrymmen som bastu, relaxavdelning, samlingslokal samt övernattningsrum för uthyrning till medlemmarna. Moderna tvättstugor finns i källarutrymmen.

Denna bostad ligger bra till lägesmässigt med närhet till sportanläggningarna vid Behrn Arena. På cykelavstånd är ni snabbt vid Universitetssjukhuset, city samt Örebro Universitet. Nära gångavstånd till populära grönområden vid Svea Parken samt till Eyrabadet med bad och gym.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.