Almbygatan 10, 13tr!

Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Balkong
Ja
Våning
13, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF RT16 på Rinkebyterrassen
Om föreningen
Avgift
2 508 kr/mån
Driftkostnad
7 632 kr/år
Pris/m²
39 419 kr/m²

Gavellägenhet belägen högt upp i huset på våning 13 av 15. Fantastisk utsikt hela vägen till Globen och över Stockholm samt Järvafältet med fina naturområden. Stor balkong om ca 25kvm i sydväst som nås både från köket och sovrummet. Bostaden erbjuder vidare en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Flera stora fönster med häftig utsikt samt härligt ljusinsläpp. Stilrent kök med gott om arbetsytor och förvaring. I anslutning till köket finns trevlig matplats. Rofyllt sovrum men egen utgång till balkongen. Modernt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden tillhör även ett förråd genom nyttjanderätt.

Närheten till naturen
Granne med Järvafältet som är ett av de största naturreservaten i Stockholms län. Det fina grönområdet erbjuder gott om vandringsleder och motionsspår med rast- och grillplatser samt café. Här finns även flera gamla gårdsmiljöer att besöka, odlade marker, betande djur, fågelrika våtmarker, glittrande sjöar och blommande ekbackar att upptäcka. I närheten finns även populära Järvabadet som är en härlig mötesplats under sommarmånaderna med utomhusbad. Förutom bassänger finns även stora gräsytor med plats för solbad, picknick och möjlighet att grilla.

Rinkebyterrassen
Rinkebyterrassen har inspirerats av närheten till Järvafältets grönområden. Här har det byggts moderna flerbostadshus med grönskande innergård som ger plats till lek för de minsta och aktiviteter med familjen. Husen på Rinkebyterrassen är planerade för att ge en bra utsikt över Kistas skyline och Järvafältet med dess stora utbud av ströv- och grönområden. Bostadsområdet ansluter till Rinkebystråket som erbjuder restauranger, café, bageri samt service som apotek, frisör, kiosk och din lokala skräddare.

Kommunikationer
Du som bosätter dig i området får även glädje av de korta avstånden till Stockholms city samt till närliggande närområden. Tunnelbanestationen ligger mitt i centrum och här finns också goda bussförbindelser. Du som bilpendlar kommer att uppskatta att det är lätt att ansluta till motorvägen samt smidigt att åka till både Arlanda och Bromma flygplats.

**KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNING**

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Solna Sundbyberg

Kontakta mäklaren

Leila Derogar

Bjurfors Solna Sundbyberg
Mäklare Leila Derogar, Bjurfors Solna Sundbyberg
070-782 00 01