Almbygatan 6

Spånga - Rinkeby, Stockholm Se på karta

2 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Utblicken på Rinkebyterrassen
Om föreningen
Avgift
3 376 kr/mån
Pris/m²
45 833 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS**
Vakna upp varje morgon till en magisk vy i denna yteffektiva 2:a med social och öppen planlösning, högst upp i huset!
Här bor du dessutom i ett optimalt läge med närhet till allt du behöver och lite till!

Din närmsta granne är natursköna Järvafältet som erbjuder vacker grönska och harmoni. Det finns många härliga promenadslingor och fina cykelvägar. Inte nog med det, Stockholms stad bygger ett nytt utomhusbad på Järvafältet. Badet kommer ha tre olika typer av bassänger som kan användas av allmänhet och invigs våren 2020. Perfekt för varma sommardagar. Fältet och den rymliga gården erbjuder boende gott om plats för lek och gemenskap.

Rinkebyterrassen ligger perfekt belägen i utkanten av Rinkebystråket.
Med Rinkebystråket skapas ett nytt och mångsidigt handelsstråk, här hittar du ett flertal caféer och restauranger med kulturell prägel. Butiker, grönsaksstånd, kiosker, frisörsalonger och skräddare är vad du kan förvänta dig av Rinkebys unika handelsstråk. I änden av stråket når du Rinkeby Centrum som har flertal matbutiker med ett sortiment som ger dig möjlighet att ta del av världens alla smaker. Här når du även Rinkeby tunnelbanestation (blå linje) som tar dig på mindre än 20 minuter in till T-centralen och citylivets puls.

Önskar du dig ett större utbud kan du ta dig en promenad eller hoppa på cykeln till Kista Galleria, här finns det lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys Bowling & Gokart till exempel. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud med post, BVC, vårdcentral, tandläkare och mycket mer.
Som sagt, närhet till allt du behöver, välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Solna Sundbyberg