Salagatan 23

Spånga Solhem, Stockholm Se på karta

1 790 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
2003
Förening
BRF Solhem 1
Om föreningen
Avgift
3 591 kr/mån
Driftkostnad
6 048 kr/år
Pris/m²
39 778 kr/m²
Antal besök
2 502
Dagar på Hemnet
14

Varmt välkomna till en studiolägenhet med fantastisk takhöjd och trivsamt halvöppen planlösning. Lägenheten är genomgående i gott skick och har fina sociala ytor samt en rymlig sovalkov. Från köket kommer ni ut på den härligt sydostvända balkongen med ett högt och fint solläge.

Snabbt tillträde är möjligt

Läget i Solhem är mycket eftertraktat med sin placering långt bort från vägar och de stora rörelserna av människor. Samtidigt är det inte längre än fem minuters promenad bort till det trivsamma Spånga Torg med gott om trevliga småbutiker, som Dennis kött, Åsas fisk och Spånga Konditori av och med årets bagare 2015 Gabriel Di Gredo. Här finns flera trevliga restauranger, ett välsorterat Ica, Coop, frisör, bank m.m. Det finns i närområdet flera populära grundskolor, förskolor samt ett gymnasium, simhall och den stora Spånga Idrottsplats med många fotbollsplaner, löparbanor, inomhushall, ishall och utegym. Den lilla gräsplanen Gläntan ligger inne i det vackra villaområdet i Solhem. Kommunikationerna in mot stan är mycket goda och med pendeln når ni Odenplan på 10 minuter och Centralen på 13 minuter. Det finns dessutom ett stort utbud av busslinjer mot Brommaplan, det stora Vällingby centrum, Kista m.m.

Föreningen är mycket välskött med fina, påkostade huskroppar och en trivsam och välskött innergård med lekytor. Det finns en stor tvättstuga och en övernattningslägenhet med fyra sängplatser samt flera cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har idag hela 87 p-platser inklusive 6 gästplatser, antingen med el eller utan el för 300-400 kr/mån.
Välkomna till en drömbostad!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Tomas Ekström Svahn

Notar
Mäklare Tomas Ekström Svahn, Notar
0708-67 70 32
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019