Hofverbergsgatan 13

Stattena, Helsingborgs kommun Se på karta

1 695 000 kr

1 795 000 kr -6 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1956
Förening
HSB BRF Nyponet i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
3 296 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
26 484 kr/m²

Genomgående ljusinsläpp, balkong och en väl genomtänkt planlösning är bara några av de många fördelarna med denna tvårummare.

Beläget en halv trappa upp finner vi denna mycket trevliga lägenhet om 64 kvm fördelat på 2 rum & kök. Föreningens tvåor kommer i två olika storlekar och denna är av modellen större, här huserar ett dubbelsidigt kök i ena änden och ett vardagsrum med fullt möblerbar balkong i andra. Där emellan är den ordinarie avskiljningsväggen halverad vilket skapar en naturlig matsalsdel centralt i lägenheten. Bostadens sovrum rymmer stora dubbelsängen och längs väggen finns goda förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet stambyttes 2005 och rymmer tvättmaskin. Dagens planlösning ger stora ytor till vardera rum och känslan är genomgående luftig. Bostadens ytskikt är överlag välskötta trots stora delar är äldre, exempelvis köksinredningen med sin tilltalande enkelhet från mitten av 50-talet.

Stattenas läge är på många sätt optimalt. Här bor man i lugna omgivningar med en direkt närhet till Pålsjö Skog för rekreation och träning. Det är inte heller långt ner till stranden och dess salta bad och för dig som pendlar nås Stattena Centrum inom ca 5 minuters promenad för ett rikligt utbud av busslinjer. Vid Stattena Centrum finns också matvarubutik, Apotek och diverse övrig service att tillgå!

I mitten på 1950-talet lät HSB uppföra fem sammankopplade byggnader i vad som skulle bli BRF Nyponet. Byggnaderna är tre till fyra våningar höga med putsade fasader och sadeltak. De senaste 20 åren har föreningen på ett konsekvent och genomtänkt sätt utfört många större underhålls och ombyggnationsprojekt vilket sammantaget ger en fastighet i mycket gott skick.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Alexander Larsson vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Alexander Larsson

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Alexander Larsson, 3etage Fastighetsmäklare
073-5955772