Kommande

Ullerudsbacken 81

Stockholm – Farsta, Stockholms kommun Se på karta

2 775 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1974
Förening
BRF Bockö 4
Om föreningen
Avgift
3 791 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
40 217 kr/m²
Kommande

Hjärtlig välkommen till denna helrenoverade gavel 2:a med egen uteplats.
Löpande renoverad från 2014 med bl.a ekparkett och målade väggar. Nytt, fräscht smakfull och helkaklat badrum med klinkergolv.
Mysig och insynsskyddad uteplats med soligt läge och utsikt över naturen.
Här bor ni i en ljus, stor 2:a i en mycket populär förening i Farsta Strand. Här är har varje kvadratmeter tagits tillvara på absolut bästa sätt. Mycket barnvänligt och populärt område på Ullerudsbacken perfekt beläget nära kommunikationer grönområden och shopping.

Hela bostaden är smakfull renoverad och erbjuder fina rymliga ytor. Lägenheten har tack vare stora vackra fönsterpartier och sitt gavelläge ger ett härligt ljusinsläpp. Genomgående hög standard med fin ekparkett, ljusa tapeter och smakfulla färgval. Rymlig vardagsrum med utgång till den mysig uteplats med lummigt läge mot naturen. Stilrent kök med sittplats för upp till 8-10 personer.

Farsta Strand är ett område beläget utmed sjön Magelungen i Stockholms söderort. Längs sjön ligger en vacker strandpromenad och flertalet fina och barnvänliga badplatser. Närheten till naturen ger tillgänglighet till vackra promenadstråk och motionsslingor. På vintern plogas sjön för skidspår och skridskoåkning. I närområdet finns även en stor idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat fina Ågesta Ridskola och 27-håls golfbana med driving range.

Inom kort gångavstånd hittar ni populära Farsta Centrum med sina hundratal butiker som erbjuder alla tänkbara varor och tjänster man kan tänkas behöva. Från T-bana Farsta Centrum tar det ca 20 minuter till T-Centralen. I området finns flera förskolor och skolor upp till årskurs 9. Lite längre bort finner ni pendeltågsstationen Farsta Strand. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Naturnära område här kan ni ta promenad till Farstabadet, anrika Farsta Gård och Farsta Strandpromenad. Är ni sugen på att spela golf så är det endast stenkast till Ågesta golfklubb. Shopping från lägenheten är det dessutom bara ca 10 minuters promenad till Farsta Centrum.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

Kontakta mäklaren

Cherry Tongsan

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
Mäklare Cherry Tongsan, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
0702702027

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.