Surbrunnsgatan 1, 3 tr

Stockholm, Stockholm Se på karta

3 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
1894
Förening
BRF Trasten nr 12
Om föreningen
Avgift
1 234 kr/mån
Pris/m²
89 773 kr/m²
Antal besök
6 479
Dagar på Hemnet
10

- SMAKFULLT RENOVERAD - OPTIMALT PLANERAD 2 RUM OCH KÖK - ÖPPEN SOCIAL PLANLÖSNING- EXTREMT LÅG AVGIFT - ANNO 1894 - SEKELSKIFTESATTRIBUTER -

På en ostörd, eftertraktad adress alldeles intill gränslandet mellan Vasastan och Östermalm finner vi denna effektivt planerade 2 rok högt upp i huset i fastighet anno 1894! Lägenhetens generösa takhöjd i kombination med de vackert spröjsade fönstren och det höga läget bjuder på ett ljus utöver det vanliga! Sekelskiftesattributerna från sent 1800-tal gör sig påmind i form av vackert spröjsade fönster med djupa nischer, speglade dörrar, stuckatur, takrosetter samt förhöjda golvsocklar och trägolv i original.

Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till många härliga middagsbjudningar framöver! I bostaden finner ni ett rymligt sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggd garderob som sväljer det mesta, ett fullutrustat kök med rediga arbetsytor samt diskmaskin, helkaklat badrum med rymlig duschyta och golvvärme. I vardagsrummet finner ni gott om yta för större matbord samt soffgrupp med tillhörande TV-möbel eller övrig möblering om så önskas. De ljuvligt djupa fönsternischerna bjuder på en härlig möjlighet att bädda upp med valfritt kuddset för att sedan öppna fönstret och njuta av solstrålarna förmiddagssolen har att erbjuda!

Brf Trasten 12 är en äkta bostadsrättsförening med 28 bostadsrätter samt 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken samt har en extremt stark ekonomi vilket även återspeglas i den låga avgiften om 336 kr kvm/år då snittavgiften i Stockholm ligger på 550 kr kvm/år. Föreningen är även extremt lågt belånade om 940 kr/kvm.

Surbrunnsgatan 1 erbjuder en unik boendemiljö i Vasastan/Östermalm där du bor med direkt närhet till allt trevligt huvudstaden har att erbjuda men samtidigt avskilt från stadens brus. Lägenheten ligger belägen på mycket attraktivt och populärt läge i gränslandet mellan Östermalm/Vasastan med en mängd caféer och restauranger i närområdet. Vidare finns det i de närmsta kvarteren träningsanläggningar i form av SATS och World Class samt flera välsorterade mataffärer. Nära till härliga och grönskande Lill Jansskogen och Vanadislunden. I närheten finns även vackra Hagaparken och Brunnsviken med dess omtalade promenadstråk och badplatser. Kommunikationsmöjligheterna är de bästa möjliga, tunnelbanas gröna linje finns i direkt närhet (Odenplan/Rådmansgatan) och även röda linjen (Tekniska högskolan) , Innerstadsbussar som tar dig till stadens alla hörn och kanter samt den nyöppnade pendeltågsstationen Stockholm Odenplan samt flygbussar. Här bor du även med cykelavstånd till Stockholms alla högskolor!

Varmt välkommen till en adress du aldrig vill lämna!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan