Kommande

Borgarfjordsgatan 21B, 4 tr

Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 16, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF K2 Kista Torn
Om föreningen
Avgift
3 419 kr/mån
Kommande

* Ideal planlösning och fantastisk ljusinsläpp
*Möjlighet till parkeringsplats direkt
*Stabil förening
*Nära service och kommunikationer

Ett elegant hem med fantastisk ljusflöde - bara att flytta in och njuta! Du får hög standard paketerat i i stilrena detaljer. Här är det välplanerat med en öppen planlösning som bjuder in, ett sovrum där dubbelsängen enkelt får plats och ett badrum som är generöst.

Det här är ett hem som redan vid porten skvallrar om något utöver det vanliga och väl inne i bostaden fångas du upp av det härliga ljusinsläppet från flera stora fönsterpartier längs med långsidan. Köket ger dig gott om förvaring och praktisk arbetsyta. Duka upp, baka eller servera söndagsbrunchen där - det här är ett kök som inkluderar och möjliggör. Gillar du att hålla i bjudningar kan du skatta dig lycklig med att här finns plats för ett ordentligt matbord.

Längs med hallen finns bra förvaring, likaså hittar du skjutdörrsgarderober i sovrummet och suktar du efter mer har du ett generöst externt förråd som ger plats åt mycket. Badrummet går i samma design som i övrigt med sina vitkaklade väggar och mörka detaljer. Här finns det öppen såväl som sluten förvaring. Slipp konka på tvätten för här har du din egna tvättmaskin med en bänk ovan - praktiskt och genomtänkt för att ge dig en lugnare vardag.

Som grädde på moset bor du dessutom i en stabil förening med god ekonomi, det är inte alla föreningar som lik denna har erbjudit avgiftsfri månad. Förutom tryggheten i ekonomin får du som medlem också tillgång till faciliteter så som två övernattningslägenheter, takterrass med möblemang och en relaxdel.

Område
Du får ett bekvämt boende med närhet till kommunikationer - både buss och t-bana, och även ett rikligt serviceutbud - allt ett stenkast bort. Restauranger, caféer och shopping. Mataffär, systembolaget och apoteket eller varför inte en onsdagsbio - ja listan kan göras lång men poängen är att du bor där möjligheter växer. Sveriges IT-mecka är bokstavligt talat under dina fötter.

Du får hela paketet så ta vara på möjligheten och kontakta mäklare för det här är ditt perfekta nya hem.

Ring eller maila mäklare Paola om du vill veta mer!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.