Emmy rappes gata 3, VÅN 6

Stockholms kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66,8 m²
Balkong
Nej
Våning
6, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Kvartetten 1 i Hagastaden
Om föreningen
Avgift
3 977 kr/mån
Pris/m²
104 716 kr/m²
Antal besök
3 148
Dagar på Hemnet
13

Wingårdhs Arkitektkontor står för ritning av det eftertraktade projektet Kvartetten som består av fyra moderna bostadshus. I föreningen saluförs just nu en unik 2:a om hela 66,8 kvm. Stora fönsterpartier sträckandes från golv till tak med utsikt på hög höjd skapar ett magiskt ljusflöde över varje kvadratmeter och bidrar till önskad rymd tillsammans med det genomgående, sobra kulörtemat. I och med att projektet stod klart år 2021 möts du av material och utrustning i högklass från välkända varumärken.
Badrummet är klädd i kakel och klinker i trendigt terrazzomotiv, förutom all utrustning tillhörande din moderna vardag finns även tvättmaskin och torktumlare installerat med goda förvarings- och arbetsytor ovan. Vidare in till kök har du den maskinella utrustningen snyggt integrerat längs luckor i sandbeige kulör från Vedum. Bostadens självklara mittpunkt intill utgör social matplats i öppen planlösning mot vardagsrum. Pricken över i:et är det avkopplande sovrummet med fransk balkong och inbyggt garderobssystem i takanslutning, sovrummet nås via praktiska skjutdörrar i vitt.
Som medlem i föreningen har du tillgång till en stor innergård, gym och välkomnande lobby. Möjlighet finns för parkeringsplats för boende via Stockholms stads parkering.

Område
Emmy rappes gata välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel som fortsätter växa där Stationsparken kommer att bli ett grönt och öppet stråk med parker och grönskande natur i anslutning tillfastigheten. Du har även lyxen att vara belägen i närhet till vackra Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, på bekvämt promenadavstånd hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går 300 meter från fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 5 minuter, på detta avstånd har du även buss till Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2028. Linjen kommer att gå via den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden.

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Adam Farhoumand

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Adam Farhoumand, Unik Fastighetsförmedling AB
073-377 08 25

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.