Funäsgatan 8, vån 2, Accepterat pris!

Stockholm Se på karta

2 395 000 kr

2 195 000 kr +9%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
47 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 13, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Wellingeby 1 i Vällingby Parkstad
Om föreningen
Avgift
2 350 kr/mån
Driftkostnad
1 740 kr/år
Pris/m²
50 957 kr/m²

-11 kvm soldränkt balkong i sydvästläge!
-Låg avgift i populär förening!
-T-bana!
-Gym!
-Gemensam takterrass!

Välkomna till denna charmiga 2:a beläget i populära föreningen Wellingeby. Passar utmärkt för de som vill har en nästintill helt ny bostad (2019). Lägenheten är optimalt planerad med en social och öppen planlösning mellan kök/matplats och vardagsrum. Mycket fina materialval och bra förvaringsmöjligheter. Stora fönsterpartier med vackert ljusinsläpp och stor balkong i sydvästläge.

Föreningen har en stabil ekonomi med låga avgifter och bra hyresintäkter från uthyrda lokaler. Gästlägenhet finns i huset, bläddra bland alla bilder så hittar du den :)
I fastigheten finns garage med 60 platser och cirka 10 p-platser utomhus. Det finns även möjlighet att hyra garageplatser i Råcksta P-hus med separat kösystem. Vanlig gatuparkering i området.

Vällingby Parkstad är den nyproducerade delen av Råcksta med närhet till det mesta. Råcksta T-bana, men även kort promenadavstånd till både Blackebergs och Islandstorgets stationer. Hemköp, restaurang och Cirkle K ligger runt knuten men även i Vällingby Centrum erbjuds stort utbud av butiker, service och handel.
Här finner man känslan av både naturen och staden. Grimsta naturreservat med motionsspår, utegym och Råcksta träsk ligger alldeles i närheten, men likaså strand & bad (Kanaanbadet, Blackebergsklipporna & Ängbybadet).

Läs mer hos mäklaren
MOHV Bromma

Kontakta mäklaren

Deisam Sulayman

MOHV Bromma
Mäklare Deisam Sulayman, MOHV Bromma
0763181320